--------------------------------------------------------------------------------
Sevdanın Ateşiyle Yanıyor Yüreğimiz, Kor Olana Dek De Yanacak. Niye mi? Çünkü Ben Gözlerini Özledim. Yüreğimin Korlarını Gözlerinin Renginden Olduğu İçin Seveceğim Sadece... Ne Çok Göz Gördüm Ve Gördük Senin Gözlerine Benzemeye Çalışan. Hiç Biri Başaramamış Çünkü Masum Bakışların Olmadan Bir Hiç Diğer Karagözler… Gözlerindeki Ve Yüzündeki O Masum Bakışları Sevdim Ben Ve Tabi Sevimli Gülüşünü Arada Bir Yaptığın Haylazliğini. VE alnımdan öpmeni öZLEDİM ÇÜNKÜ BİLİYORDUM onun anlamının (namusumsun) oldugunu bana sen söylemişttin...Şimdi Göremiyorum... Özlüyorum Seni Ve
Her Şeyini...
Gecelerden Tanıdığım Karanlığı Hep Hüzün Verir Sanmıştım. Meğerse Başka Karanlıklarda Varmış Ama Bunlar Heyecan Ve Mutluluk Verirlermiş. Hiç Aklımaa Gelmezdi Bir Karanlığı Bu Kadar Görmek İsteyeceğim Senin Gözlerindeki Karanlığı Görene Dek Senin Gözlerindeki İmkansılığı Bilene Dek..
Yanmaya Devam Ediyor Yüreğim. Kimse Görmüyor Bilmiyor. Anlatamam Çünkü Anlatılamaz... Ben De Anlamaya Çalışmıyorum. Sadece Söneceği Günü Bekliyorum. Sevdamın Sürdüğü Zamanlarda Yanımda Olmayacaksın Biliyorum Ve Ben Hiçbir Zaman Biz Diyemeyeceğim İkimiz İçin... sen desende ben desemde dememize izin vermiycekler karagözlüm...